top of page

VOEDING ONLY

Wil je Fitter worden? Spiermassa opbouwen? Vetmassa verliezen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

1. INTAKE

Na de aanmelding plannen we een online video call in om elkaar beter te leren kennen, jouw wensen in kaart te brengen, jouw doelstelling te bespreken en een plan van aanpak op te zetten. Dit is de basis van een succesvol coachingstraject. De eerste concrete stap naar versie 2.0 van jou is gezet!

2. VOEDINGSPLANNEN

Met jouw wensen en voorkeuren in gedachten maken wij voedingsplannen die volledig afgestemd zijn op jouw trainings- en caloriebehoefte. De focus ligt hier op de juiste verdeling van macronutriënten (eiwitten, koolhydraten & vetten), een maaltijd frequentie die past binnen jouw huidige leefsituatie en voedingsmiddelen die jij graag eet. Hoe minder het voor jou aanvoelt als een dieet, hoe beter. Voor de afgesproken start datum ontvang jij jouw plannen (voorzien van handige tips, tricks en uitleg over jouw persoonlijke aandachtspunten) zodat je een goede start kunt maken.

3. COACHING

Terwijl jij je best doet om alle plannen zo goed mogelijk na te leven zullen er altijd momenten zijn waarop dit even wat minder gaat. Hier kunnen wij inspringen om samen met jou te relativeren en een plan van aanpak op te stellen die werkt voor jou zodat jij zo snel mogelijk weer vol energie en pit aan jouw doelen kan werken.

Tevens hebben we één keer in de week een vast check-in moment en één keer in de maand een video call om goed zicht te houden op jouw doelen en progressie. Of heb je tussendoor gewoon vragen? Alles kan! Wij staan 7 dagen in de week via WhatsApp voor jou klaar

ONZE MOGELIJKHEDEN

Onze plannen zijn met zorg ontworpen om op een duurzame manier de beste resultaten te behalen.

MEEST GEKOZEN

VOEDING ONLY 8 MAANDEN

€59,95/maand

Geen wachttijd

Geen opstartkosten

Online intake gesprek

Voedingsplannen naar jouw wens

Intensief coaching contact

24/7 bereikbaar via WhatsApp

Wekelijkse check-in

VOEDING ONLY 4 MAANDEN

Geen wachttijd

Geen opstartkosten

Online intake gesprek

Voedingsplannen naar jouw wens

Intensief coaching contact

24/7 bereikbaar via WhatsApp

Wekelijkse check-in

€69,95/ maand

Mocht het geen wat je zoekt niet tussen onze mogelijkheden staan, neem dan contact op en wij helpen je verder.

GAAN WIJ SAMEN NAAR JOUW 2.0 VERSIE?

LOSSE SCHEMA'S

Heb je liever een los voedingsplan in plaats van een coaching traject? Wij raden dit niet aan, maar het is wel mogelijk bij ons.

Waarom raden wij het niet aan?

Dit heeft te maken met het feit dat jouw lichaam continu veranderd. Om optimaal richting jouw doelen te kunnen blijven werken zal jouw voeding met je mee moeten veranderen. Wanneer je dit niet doet is de kans groot dat je ergens in het proces zal stagneren. 

Om deze reden hebben wij een minimale tijd van 4 maanden staan.

Wij zijn van mening dat dit de minimale tijd is die nodig is om verandering teweeg te brengen.

Mocht je nou toch echt alleen een los plan hebben, meld je dan aan via de onderstaande knop, dan zetten wij een gepersonaliseerd plan voor jou op welke ook 1 feedback moment voor eventuele aanpassingen bevat. 

bottom of page