top of page

WIJ ZIJN ONLINE!

Zo dan, na heel veel en vooral hard wereken werd het eindelijk tijd om deze 1e blog post te schrijven. Want jaaa, we zijn online!Maar nu de vraag, waarom ben ik House of Titans begonnen? Het idee is een jaar of 2 geleden ontstaan nadat ik zelf al verschillende coaches had gehad die mij hielpen met het behalen van mijn fitness doelen. Binnen hun service ondervond ik namelijk een aantal punten waarvan ik dacht: "dat kan beter!". Dit was vooral op praktisch gebied, hoe het coachingsproces vormgegeven was en welke tools daarbij gebruikt werden - maar hierover komt in de toekomst meer. Wat veel mensen niet van mij weten is dat ik altijd een enorme innerlijke drive heb gehad om mensen te helpen, sterker nog, ik wilde altijd mijn land en de wereld helpen. Ik droomde er van om officier der mariniers te worden binnen het korps, maar hier was mijn lichaam totaal nier klaar voor als 16-17 jarige. Dat was ook net een beetje de periode dat naar de sportschool begon te gaan en in aanraking kwam met kracht training. Na een jaar of 2-3 flink trainen zag ik enorme veranderingen in mijn lichaam, maar helaas kwam ik er ook achter dat een baan bij het korps mariniers er waarschijnlijk niet in zat voor mij vanwege chronische klachten tijdens hardlopen. Hierdoor had ik de focus verlegd en ben ik mij volledig gaan richten op krachtsport en natural bodybuilding. Ik behaalde resultaten in de sportschool, met of zonder coach, dat was wel duidelijk. Maar ik miste een hele hoop knowhow. Om dit op te vullen ben ik cursussen gaan volgen, enorm veel gaan lezen en meer ervaring op gaan doen met het begeleiden van anderen. Het is mijn missie om binnen House of Titans een community te creëren van like minded mensen die met passie, plezier en de juiste inzet het maximale uit zichzelf en hun fitness doelen willen halen. Ofwel: TITANS.


Ik vind het allemaal enorm spannend maar ben ook al enorm enthausiast! Momenteel ben ik bezig met een aantal TITANS die enorm hard werken aan hun fitness doelen en we kunnen niet wachten om dat met iedereen te delen! Voor nu: houd je ogen open voor toekomstige content, check de website, check social media en voel je vrij om contact op te nemen als je vragen hebt of gewoon zin hebt om even te babbelen.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

GAAN WIJ SAMEN NAAR JOUW 2.0 VERSIE?

bottom of page